Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Vasúti síneket loptak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 15.

ImageHajnali fél négykor vontak ellenőrzés alá a gárdonyi rendőrök egy Ford Tranzitot Zichyújfalu külterületén. A járőrök a csomagtérben vasúti síneket találtak, melyek eredetével a gépkocsiban utazó három férfi nem tudott elszámolni. Így a rendőrök mindhármukat előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Kiderült, a 23 méter hosszú, öt darab sínt a Zichyújfalui Vasútállomásról lopták el, ahol használaton kívül voltak egy kupacba összegyűjtve.

Tovább...
 
Célkeresztben az ittas sofőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 14.

ImageFejér megye rendőrei mindig is kiemelten kezelték az ittas járművezetők kiszűrését. Ez az utóbbi időben sincs másképp. Általános tapasztalat sajnos, hogy szinte minden nap hálóban akadnak jó néhányan. Hétfőn ez a szám hat volt...

Tovább...
 
Másodfokú hőségriasztás lépett érvénybe Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 13.

ImageMásodfokú hőségriasztást rendelt el Magyarország egész területére az országos tiszti főorvos. Az előrejelzések szerint egész héten 27-29 fok körüli középhőmérséklet várható hazánkban, s a hőmérő higanyszála a 37 fokig is felkúszhat. Az UVB-sugárzás is igen magas: 7,5-ös indexe azt jelzi, hogy bőrünk már negyed órás, védekezés nélküli napozás során is leéghet. Aki teheti, 10-15 óra között maradjon a hűs szobában, vagy keressen árnyékot a strandon...

Tovább...
 
Leköpte, megrúgta a kalauzt a jegy nélkül utazó fiatal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 13.

ImageKözfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás az ellen a 18 éves budapesti férfi ellen, akit a gárdonyi rendőrök azzal gyanúsítanak, hogy tettleg bántalmazott egy jegykezelőt. Az eset tegnap délelőtt történt a Budapest felé tartó személyvonaton. A 18 éves fővárosi fiatal vele egyidős társával utazott vissza a fővárosba. Amikor a jegyvizsgáló a jegyeiket kérte, azt nem tudták neki bemutatni, így Agárd állomáson a férfi leszállította őket a vonatról.

Tovább...
 
Árokba borult egy autó Úrhidánál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 13.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Úrhida és a sárszentmihályi elágazó között egy személygépkocsi az út menti árokban fejtetőre borult, utánfutója lekapcsolódott, és szintén az árokban állt meg. Személyi sérülés nem történt. A tűzoltók segítettek az autómentő darujával kerekeire állítani az Audit, és áramtalanították a személygépkocsit.

Tovább...
 
Baltával támadt a rendőrökre... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 12.

ImageCsaládi veszekedés közben sebesítette meg élettársa jobb tenyerét egy nő. Látva, hogy a férfi milyen erősen vérzik, önmagát feladva hívta a bicskei rendőröket, hogy küldjenek mentőt. A férfinek azonban esze ágában nem volt vérző kezével kórházba menni és baltával támadt. A megtámadott nyomozó társa kétszer a levegőbe lőtt…

Tovább...
 
Tűzoltók vágták le a fémkarikát egy fiú ujjáról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 12.

ImageA Fejér Megyei Szent György Kórház sürgősségi osztályán kérték a tűzoltók segítségét. Egy nyári szünidejét töltő diák még délután egy fémkarikát húzott fel a bal kezének gyűrűs ujjára, amely már akkor is nagyon szoros volt. Az idő múlásával a fiú ujja bedagadt, és a karikát már sehogy sem lehetett lehúzni. Bisztricz Anettől, a tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a tűzoltók végül egy csavarhúzóval ügyelve arra, hogy ne sérüljön meg a fiú ujja, óvatosan átfűrészelték a fémet, majd fogókkal feszítették szét a karikát.

Tovább...
 
Rendőrautó és kamion ütközött a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 09.

ImageRendőrautó balesetéhez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat csütörtökön délután. - tudtuk meg Bisztricz Anett szóvivőtől - Székesfehérváron a Budai út és a Kadocsa utca kereszteződésében a megkülönböztető fény- és hangjelzést használó rendőrautónak ütközött egy Renault nyerges vontató. A Ford Focus járőrautó a kereszteződés túloldalán, a Seregélyesi úton a külső sávban, a rakomány nélküli kamion pedig körülbelül 100 méterrel távolabb állt meg. A rendőrautóban két járőr és egy gyakorló szolgálatát töltő hallgató ült, őket a mentők kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a Fordot.

Tovább...
 
Baleset a Farkasvermi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 07.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat tegnap délben. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a Farkasvermi úton a Mura utca és a Száva utca között egy Suzuki Swift és egy Opel Astra ütközött. A Suzuki keresztbe fordult az úton. A Suzukiban utazó nőt, valamint az Opelban gyermekülésben ülő gyereket és édesanyját a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelés után a Suzukit letolták az útról.

Tovább...
 
Hamarosan véget ér a Berényi út felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 05.

ImageMár nem kell sokáig kerülgetni a Berényi utat. A hétvégén aszfaltozták a körforgalom kopogórétegét, építik a járdát, s hamarosan megkezdődik a Vértanú és a Kisteleki utca közötti kopogóréteg felvitele is. A jelzőtáblákat, közlekedési táblákat már a héten kihelyezik, s végül felfestik az útburkolati jeleket. A 240 millió forintos beruházás műszaki átadására július 15-én kerül sor.

 
Vigyázat! Ismét trükkös tolvajok Fejér megyében! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 05.

ImageAz elmúlt időszakban ismételten megnövekedett a becsapott, „trükkösen” meglopott emberek száma megyénkben. A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a bűncselekmények áldozatává válásának tekintetében különös figyelmet kell fordítani az időskorú állampolgárok védelmére, hiszen a bűnelkövetők gyakran kihasználják kiszolgáltatott helyzetüket, jóindulatukat és jóhiszeműségüket. Az idős emberekre a legnagyobb veszélyt a vagyon elleni bűncselekmények jelentik: elsősorban a lopás zseblopás, betöréses lopás, besurranásos lopás, trükkös lopás, csalás, sikkasztás és rablás.

Tovább...
 
<< Első < Előző 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1585 - 1595 / 2094